Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

WordPress webdesign bureau Rotterdam

 

Door ons WordPress webdesign bureau in Rotterdam in te zetten om uw website te laten bouwen zorgt u ervoor dat u een professionele werkomgeving hebt voor uw site. Onze Rotterdamse webontwikkelaars zijn specialist op het gebied van dit CMS, maar ons bureau kan ook Magento of Drupal toepassen.

Voor webshops bouwen onze website makers ook WooCommerce in het webdesign, Daarbovenop zorgen onze experts ervoor dat uw site ook responsive is en toegespitst is op mobiele klanten. Verder kunt u nog eventueel een eigen huisstijl laten ontwerpen door onze grafische designers. Al met al genoeg reden om een kijkje te nemen op Webdesignspecialistrotterdam.nl en een dienst af te nemen bij ons WordPress webdesign bureau in Rotterdam.

WooCommerce webdesign bureau Rotterdam

Een belangrijke toevoeging wanneer u bij ons WordPress webdesign bureau Rotterdam een website laat bouwen is de WooCommerce plug-in. Daarmee kunt u een professionele webwinkel van uw site maken. Producten kunnen eenvoudigweg worden toegevoegd via de backend interface. Prijsklasses, gewichtsklasses, Pakket type, leverbaarheid en leveringstijd kunt u allemaal toevoegen in een handomdraai.

Op deze manier is een webshop laten maken erg rendabel. De WooCommerce extensie is bovendien gratis te installeren, wat dit een economisch gunstige beslissing maakt. Wenst u ook zo’n simpel en goedkoop backend werksysteem? Neem dan contact op met één van onze specialisten van ons WordPress webdesign bureau in Rotterdam.

Responsive en WordPress webdesign Rotterdam

Een responsive WordPress webdesign bureau uit Rotterdam hebt u nodig indien u een professionele website wil laten maken. Responsiveness is namelijk erg belangrijk voor uw internetsite. Door een responsive webdesign in uw WordPress werkomgeving in te bouwen zorgt u ervoor dat uw bedrijfswebsite niet alleen makkelijk voor u is om te navigeren, maar ook voor uw klanten.

Door responsieve webpagina’s zorgt u er namelijk voor dat alles uitstekend wordt weergegeven. Op die wijze blijven bezoekers op uw bedrijfssite en kunnen uiteindelijk een product of dienst afnemen. Goede laadsneldheden dragen hier ook aan bij. Neem daarom direct contact met ons WordPress webdesign bureau voor Rotterdam op en kom meer te weten.