Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

Scooter als cadeau

Binnenkort wordt onze zoon 16 en er is maar één ding wat hij voor zijn verjaardag wil en dat is een scooter. Want ja, een scooter is fijn, dan hoef je niet zo lang te fietsen, het gaat een stuk sneller en eigenlijk is het ook wel stoer om een scooter te rijden. Zijn scooter rijbewijs heeft hij onlangs gehaald, dus die is al binnen. Nu de brommer nog.

Wij wonen in Harderwijk en komen uit bij Polderscooter waar mijn man en ik gaan kijken naar een scooter voor onze jongen. Genoeg scooters van verschillende merken, zoals: Vespa, Peugeot, Yamaha, maar ook de Monasso scooter.

Monasso scooter

De Monasso scooter is een elektrische scooter, oftewel een E-scooter. Voordeel is natuurlijk dat het geen herrie maakt en je niet de vieze stank van de uitlaatgassen ruikt. Best wel prettig. Deze brommer is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Eigenlijk is deze snorfiets best wel hip en trendy.

Nog een voordeel van de elektrische Monasso scooter is dat deze een lichtgewicht batterij heeft en deze overal op te laden is. Zo scheelt het je ook nog eens een hoop brandstofkosten. Deze E-scooter is te verkrijgen in in een snor- en bromuitvoering. Er hangt een prijskaartje aan van 2299 euro.

Toch zijn er ook nog wel andere dingen om over na te denken, zoals een helm, een verzekering en een kentekenbewijs.

Scooteren in Harderwijk

Onze zoon heeft aangegeven dat hij Vespa toch wel het mooist vindt, aangezien dit merk echt een klassieker is. Maar deze scooter is toch echt wel een stuk duurder, namelijk 3399 euro. Dan zal hij zelf ook diep in de buidel moeten tasten, want dit bedrag vinden wij echt te veel geld. We gaan dit maar eens met hem overleggen en zullen thuis hem ook de voordelen van de E-scooter laten zien.

Na lang wikken en wegen hebben we samen, wij als ouders en onze zoon, om te kiezen voor de Monasso scooter. Dit vanwege de voordelen, die hierboven ook al genoemd zijn. Een paar weken later is onze zoon jarig en wordt er op zijn verjaardag een prachtige zwarte scooter bezorgd door Polderscooter. Wat is deze jongen blij zeg. Nou jongen, veel plezier en brommen maar.