Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

Welke webhosting kiest u?

Webhosting kiezen… Dat is zeker niet altijd even gemakkelijk. Op het internet zult u vast al zien dat het aanbod enorm is. Maar waar moet u eigenlijk precies op letten? En wat zijn de mogelijkheden? In dit artikel wordt aan u uitgelegd wat de mogelijkheden zijn. Bijvoorbeeld van WordPress hosting, vps hosting en dedicated servers. Lees dus snel verder en ontdek het allemaal.

WordPress hosting, Joomla of Drupal

Van WordPress hosting heeft u wellicht al eens gehoord. WordPress is een open source platform. Hiermee kunt u uw eigen website gemakkelijk bouwen en beheren. De eenvoudige interface, talloze gratis plug-ins en veelzijdigheid maken dat het een zeer populair CMS-systeem is. Joomla is eigenlijk een soort compromis tussen WordPress en Drupal. Het is goed te gebruiken en het vereist enige technische ervaring. Daarentegen is Drupal wat moeilijker te gebruiken en is het vooral aan te raden bij complexe data organisaties.

Vps hosting

Vps hosting kunt u zien als uw eigen virtuele privé server. Het is een zeer krachtige server die verdeeld is in verschillende virtuele onderdelen. VPS staat voor Virtual Private Server. Elke VPS ontvangt een deel van de beschikbare bronnen (processor, geheugen en data-opslag). Deze bronnen worden nooit gedeeld met andere VPS’en, wat een volledige onafhankelijkheid garandeert. VPS is veilig en u bespaart er geld mee, doordat u geen kosten heeft aan serverkamers.

Dedicated servers

Een dedicated server is een soort internet hosting waar u een gehele server huurt die op geen enkele wijze is gedeeld met iemand anders. Hierdoor heeft u volledige servercontrole, beveiliging en prestaties. Deze oplossing is voornamelijk aan te raden voor websites of applicaties die een grote hoeveelheid dataverkeer ontvangen of uitsturen.

Waar kiest u voor?

Weet u welke webhosting u wilt? InterHost Solutions vertelt u graag meer over de mogelijkheden. Neem gerust even contact op voor meer informatie. InterHost Solutions biedt u een stabiele en betrouwbare hosting en cloud omgeving met een uitstekende support.

https://www.interhostsolutions.be/