Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

Wasmachine reparatie Tips en installatie.

Stel dat je wasmachine niet meer werkt en dan beslist om wasmachine reparatie in te schakelen, het is dan belangrijk dat je een aantal zaken doorneemt zodat je niet de verkeerde reparatiedienst in handen neemt.

We leggen je uit hoe je wasmachine reparatie kunt voorbereiden zodat je weet dat je een goede reparateur in handen neemt.

Een aantal tips zodat je goedkope wasmachine reparatie kunt vinden:

 1.  Controleer of de wasmachine op de juiste plaats is geinstalleerd.
  Anders dient de monteur de wasmachine eerst los te koppelen, veel reparateurs rekenen per uur en wanneer zij de wasmachine nog moeten loskoppelen zijn ze langer bezig dan dat je in gedachte had. De reparatiekosten kunnen zo hoog oplopen.
 2. Controleer of de wasmachine op een vlakke ondergrond is geplaatst.
  Als je wasmachine een irritant geluid maakt is het goed mogelijk dat de wasmachine niet op een stabiele ondergrond staat, de motor van een wasmachine zal namelijk meer toeren maken. Dat verklaart de herrie die de wasmachine maakt. Controleer dit zelf zodat je kunt besparen op wasmachine reparatie.
 3. Ga na en bekijk of de wasmachine wel goed is aangesloten.
  Geloof het of niet, witgoed monteurs maken het dagelijks mee. Een klant belt omdat zijn wasmachine niet meer werkt en maakt een afspraak. Bij het bezoek van de reparateur ziet de monteur dat de wasmachine niet goed is aangesloten, dat verklaart een hoop! Maar de reparatiekosten zullen wel verekend worden. Houdt hier dus goed rekening mee.

  “Het liefst rekenen wij voor dit soort reparaties ook geen kosten, maar dat is vrijwel onmogelijk. We moeten namelijk wel betaald worden voor de witgoed reparaties die wij uitvoeren.” Jonathan | wasmachinealmere.nl

 4. Wasmachine lekt water?
  Zeer frusterend natuurlijk! Nadat de wasmachine zijn programma heeft afgerond en je de was uit de wasmachine wilt halen kom je er ineens achter dat de wasmachine enorme hoeveelheden water heeft gelekt. Super vervelend natuurlijk! De oorzaak hiervan is meestal een gescheurde rubber, of wanneer de deur van de wasmachine niet goed is afgesloten. De oplossing hiervan is simpel.

Toch kiezen voor wasmachine reparatie? Hieronder zie je een aantal witgoed websites waar je snel terecht kunt voor witgoed reparatie