Whose phone is this
Image default
Offers

Voip centrale van PBXcomplete

Voip centrale

Op zoek naar een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie? Of voor een oplossing voor het zakelijk telefoneren bij het thuiswerken? Dat is iets waar we de afgelopen tijd toe verplicht werden, maar wat we steeds vaker zullen blijven doen. Thuiswerken is geen probleem met uw eigen Voip centrale. Bestel uw Voip centrale bij PBXcomplete voor maar 27,50 euro per maand! Hierbij kunt u een onbeperkt aantal IP telefoons aansluiten en zijn er geen extra kosten per telefoon en telefooncentrale opties. U betaalt bij ons dus niet per aangesloten telefoon. De pakketten die wij voor uw Voip centrale aanbieden zijn gedimensioneerd op het aantal gelijktijdige gesprekken dat gevoerd kan worden. Hierbij is er geen limiet in het aantal telefoon dat u wilt aansluiten.

PBXcomplete voor Voip centrale en meer

PBXcomplete biedt u een totaaloplossing voor zakelijke telefonie. Zo kunt u bij ons terecht voor een telefooncentrale abonnement waarbij wij twee software varianten aanbieden. Beide bieden wij aan met een maandabonnement. Wij bieden ook de volgende diensten aan onze klanten aan:

  • DSL verbinding voor optimaal Voip verkeer
  • Vast-mobiel integratie waardoor mobiel onderdeel wordt van uw Voip centrale
  • Voip telefoonnummers, regionaal en internationaal
  • IP telefoons en headsets, ook draadloos
  • Bellen met Teams waarbij telefoonnummers zijn inbegrepen

Waarom kiezen voor een Voip centrale?

Waarom kiezen voor Voip voor uw zakelijke telefonie? Wij geven u graag een aantal redenen. Allereerst brengt Voip lagere belkosten met zich mee. Het kan u tot wel 70% besparen! Daarnaast is de flexibiliteit vn Voip een goede reden om ervoor te kiezen. Het is gekoppeld aan een toestel/nummer, niet aan een locatie. Dit maakt flexwerken en thuiswerken mogelijk. Bent u vaak op reis? Ook dan is Voip telefonie erg interessant. Voip is daarnaast erg betrouwbaar en kan slim en naadloos samenwerken met andere systemen. Met uw eigen Voip centrale ‘in de cloud’ heeft u uw eigen veilig telefonie omgeving. U zit niet meer met andere partijen op hetzelfde Voip systeem.

Bent u al overtuigd? Of heeft u nog vragen over Voip telefonie of onze aanvullende diensten? Neem gerust contact met ons op, we beantwoorden uw vragen graag.

 

 

https://www.pbxcomplete.nl/