Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

VoIP bellen is kwalitatief bellen met een hosted VoIP telefooncentrale

Bellen met een telefooncentrale die vol zit met functionaliteiten, wie wil dat nou niet. Dat zou voorheen met bijvoorbeeld een ISDN telefooncentrale een behoorlijke investering zijn en daarmee een flinke aanslag op uw budget.

VoIP bellen betekend goedkoop bellen!

Tegenwoordig kan het anders. U kunt namelijk VoIP bellen met een hosted VoIP telefooncentrale! U heeft de keuze uit verschillende VoIP aanbieders maar tussen al deze aanbieders zitten nog best wat verschillen. Vraag uzelf daarom af wat belangrijk is. Is betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit belangrijk? Kijk dan niet verder en laat u informeren door de deskundige medewerkers van WeCloudit B.V.

VoIP bellen is goedkoop. Zeker wanneer het in verhouding wordt gehouden met het voormalige ISDN. U hoeft namelijk geen telefooncentrale meer aan te schaffen en deze te onderhouden. Tegenwoordig gebeurd alles in de cloud. U huurt als het ware een stuk geavanceerde software dat precies naar wens door ons is geconfigureerd. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw hosted VoIP telefooncentrale  altijd up-to-date is, zonder uw omkijken!

Wij bieden al abonnementen aan vanaf €6,50 per maand. Wilt u helemaal onbeperkt bellen, dan betaald u €19,- per maand. Heeft u al de beschikking over een VoIP telefoon, dan vallen de kosten al helemaal mee. 

VoIP bellen, wat is dat?

VoIP bellen is goedkoop, dat weten we maar wat is het eigenlijk. VoIP betekent eigenlijk Voice Over IP. Wellicht weet u dat uw computer een IP adres heeft. Een uniek adres dat uw computer identificeert in een datanetwerk. Over dit datanetwerk wordt data verzonden zoals internetpagina’s en email. Dit datanetwerk kan ook gebruikt worden om geluid over te sturen, in dit geval ‘voice’ / spraak.

In plaats van een analoog signaal over de koperlijn wordt alle spraak omgezet in een digitaal signaal over de internetverbinding. Dit maakt VoIP bellen mogelijk. Men noemt het ook wel internet bellen en dat is op zich best een logische naam.

Wij leveren u VoIP Zakelijk

VoIP zakelijk maakt duidelijk dat betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit hoge speerpunten zijn voor onze dienstverlening. Wanneer een van deze ontbreekt kan de dienstverlening (onnodig lang) worden onderbroken. Iedere onderbreking kost tijd en daarmee kost het ook nog eens geld. Dit zien wij niet graag gebeuren en willen u uitsluitend de beste ervaring geven die met deze techniek mogelijk is, en er is veel mogelijk!

Tegelijk bellen met de conference call

Neem bijvoorbeeld de conference call. De conference call is een prachtige functie die het mogelijk maakt om met meerdere personen tegelijk te bellen. Of de een nu in de auto zit, de andere op kantoor en weer een andere heeft een flexplek, u kunt allemaal tegelijk vergaderen met de conference call. Het opzetten van een conference call is kinderlijk eenvoudig en u kunt met meer dan 30 personen tegelijk vergaderen. Dit biedt volledig nieuwe perspectieven voor uw bedrijfsvoering!

De conference call is nog maar een van de voordelen van VoIP bellen. Er zijn nog zoveel meer mogelijkheden te bedenken. Denk dan eens aan de dingen die u zelf wel eens tegenkomt wanneer u een klantenservice moet bellen. Wachtmuziek, keuzemenu, doorverbinden, wachtrij en nog veel meer!

Ook geïnteresseert geraakt in de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem dan snel contact met onze deskundige medewerkers op om uw sittie vrijblijvend te bekijken.

 

 

 

 

 

https://www.wecloudit.nl/hosted-voip-telefooncentrale/