Whose phone is this
Image default
Offers

Telefoon reparatie Groningen bij Mobilefix

Telefoon reparatie Groningen

Telefoon kapot? Dat is altijd vervelend. Gelukkig fixt Mobilefix de meeste kapotte telefoons binnen 30 minuten. Klaar terwijl je wacht, dus! Bij Mobilefix in Groningen werken ervaren monteurs met passie en de juiste kennis om elke telefoon te kunnen repararen. Voor telefoon reparatie Groningen ben je bij ons aan het juiste adres voor diverse merken, zoals Apple, Samsung, OnePlus en Google Pixel. 

Bij ons krijg je echt eerlijk advies. Kunnen we je niet helpen? Of moet er een onderdeel besteld worden waardoor het iets langer duurt? Dan geven we dat gewoon eerlijk aan. Bij een telefoon reparatie in Groningen bij Mobilefix maken wij je telefoon met behoud van bestanden. 

Naast de reparaties die wij aanbieden, verkopen we in de winkel ook diverse hoesjes en glass protectors om jouw telefoon optimaal te kunnen beschermen tegen val- en stootschade. Want: voorkomen is beter dan repareren! Naast diverse telefoon- en tabletbescherming bieden wij ook andere accessoires zoals oordopjes, headsets en officiële kabels en adapters voor elk toestel.

Meest voorkomende smartphone reparaties

Telefoonschade komt vaak voor. En bij schade hoort vervolgens een reparatie. De meeste reparaties die Mobilefix uitvoert betreft schade aan het scherm. Daarna volgen reparaties aan de batterij (of het vervangen daarvan), waterschade, reparaties die te maken hebben met problemen met opladen en tot slot reparaties die te  maken hebben met problemen aan de speaker of microfoon. 

Telefoon laten maken in Groningen

Woon jij in de regio Groningen en is je telefoon kapot? Boek je reparatie eenvoudig via de website. Natuurlijk kun je ook gewoon even binnenlopen in de winkel. Je vindt ons op de Aweg 5 in Groningen en zijn elke dag van de week geopend. Welk merk telefoon of welke schade je ook hebt; wij helpen je graag. Wil je meer weten over Mobilefix of ben je benieuwd of wij de schade aan jouw telefoon wel kunnen repareren? Neem dan contact met ons op voor telefoon reparatie in Groningen.

Tablet of laptop kapot? Ook deze repareren wij bij Mobilefix! Ook voor deze devices verkopen wij accessoires.

https://www.mobilefix.nl/reparatie/telefoon-reparatie/