Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

Spuitgietbedrijf

Een spuitgietbedrijf moest uitkomst bieden bij bij het ontwerpen en produceren van een glijbaan. In ons tuincentrum verkopen we naast bloemen en planten ook attributen voor in de tuin. Hierbij moet je denken aan meubilair, maar ook speeltoestellen voor kinderen. Zo was bij ons het idee ontstaan om een glijbaan voor kinderen zelf te ontwerpen, ontwikkelen en produceren. Normaal gesproken worden dergelijke producten gewoon ingekocht. In de regel worden dit soort producten ingekocht in China. Als onderneming proberen we ons tegenwoordig ook steeds meer te richten op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Waar we ons voorheen voornamelijk richtten op zoveel mogelijk winst maken en constante groei, doen we dat tegenwoordig op een andere manier. We willen nu ook het milieu zo min mogelijk belasten. Dan moet je niet alleen kritisch naar je eigen onderneming kijken, maar ook naar je toeleveranciers. Zo ontdekten wij dat onze vaste leverancier voor speeltoestellen en glijbanen het niet zo nauw nam met het welzijn van het milieu. Dat heeft ons doen besluiten om de samenwerking met deze leverancier stop te zetten om vervolgens op zoek te gaan naar een spuitgietbedrijf uit de regio. Aangezien deze speeltoestellen en glijbanen grotendeels uit kunststof bestaan, die moeten worden gemaakt door een spuitgietbedrijf, zijn we op zoek gegaan naar een dergelijke producent binnen de eigen landsgrenzen.

Spuitgietbedrijf HSV TMP

Spuitgietbedrijf HSV TMP bleek het bedrijf te zijn waar wij naar op zoek waren. Nadat we de markt hadden verkend, en met diverse partijen hadden gesproken, bleken zij het meest geschikte spuitgietbedrijf om ons plan waar te maken. HSV TMP bleek ontzettend goed met ons mee te denken op het gebied van ontwerp en ontwikkeling. Daarbij moet je niet vergeten dat voor het produceren van speeltoestellen strenge veiligheidsregels gelden. Voor HSV TMP was dit geen enkel probleem. Als spuitgietbedrijf hadden ze namelijk al eerder soortgelijke producten vervaardigd en ontworpen.

Bezoek

Spuitgietbedrijf HSV TMP is gemakkelijk benaderbaar en staat open voor suggesties, zo hebben wij gemerkt. Na telefonisch en via mail contact te hebben gehad, besloten we om eens een bezoek te brengen aan het bedrijf zelf. Al gauw werd duidelijk dat HSV TMP een spuitgietbedrijf is dat zeer hoge eisen stelt aan zijn producten. Men beschikt over een hypermodern machinepark en ervaren en kundige medewerkers. Wanneer je op zoek gaat naar een spuitgietbedrijf, dan is HSV TMP een ware specialist.