Whose phone is this
Image default
Offers

SKOR: dé dug-out specialist van Nederland!

Sta jij als coach vaak actief te coachen langs de zijlijn maar wil je af en toe ook eens eventjes rustig tijdens de wedstrijd gaan zitten? Dan is een dug-out jou onmisbaar. Daarnaast is een dug-out een overdekte plek waar de spelers zitten die reserve staan. Als jij binnenkort een dug-out moet bestellen, dan adviseren wij jou dit te doen bij SKOR.nl. In deze blog vertellen wij jou 5 redenen waarom jij bij SKOR jouw dug-out zou moeten bestellen.

  1. SKOR maakt alles zelf

SKOR ontwikkeld zijn producten zelf en doet dat in samenwerking met sporters zoals jij. Dit zorgt ervoor dat SKOR écht maatwerk kan leveren waar jij heel lang plezier van kan hebben. De doug-outs worden geproduceerd in de eigen fabriek van SKOR in Almelo waardoor ze een hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen.

  1. Gebruikt door Eredivisieclubs

Omdat de KNVB eist van voetbalclubs dat dug-outs op het hoofdveld aanwezig moeten zijn en moet voldoen aan allemaal veiligheidseisen, weet je dat de dug-outs van SKOR van goede kwaliteit zijn. Niet voor niets maken Eredivisieclubs als Ajax, Feyenoord en PSV gebruik van de dug-outs die gemaakt zijn door SKOR. 

  1. Verschillende types en specificaties

Bij SKOR vind je dug-outs in verschillende prijscategorieën. De prijs van een dug-out is afhankelijk van onder andere de afmeting, zitgelegenheid, kleurgebruik en eventuele coating. Bij SKOR kan je kiezen uit vier verschillende soorten kant-en-klare dug-outs welke allemaal variëren in vorm en afmeting. Daarnaast levert SKOR ook maatwerk! Heb jij een dug-out in gedachten die aan specifieke eisen moet voldoen? Zoek jij een dug-out met wielen of ga jij je dug-out op een verhoging plaatsen en moet de zitgelegenheid op een andere hoogte komen? Bij SKOR is het allemaal mogelijk.

  1. Rondleiding

Heb je altijd al eens willen zien hoe een dug-out gemaakt wordt? Of heb je dug-outs bij SKOR besteld en wil je zien hoe jouw dug-out wordt gemaakt? Bij SKOR ben je van harte welkom voor een rondleiding door de fabriek in Almelo. Ze kunnen je dan ook aan de hand van praktijkvoorbeelden laten zien wat de mogelijkheden zijn om een dug-out samen te stellen.

 

https://skor.nl/