Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

SIP Trunk heeft mijn bedrijf veranderd in communicatie

Ik en mijn bedrijf hebben sinds kort SIP Trunk van de Nederlandse provider als communicatiemiddel. Sinds mijn bedrijf gebruikt maar van SIP Trunk denken we allemaal: ‘Waarom hebben we dit niet veel eerder gedaan!’ Wij als bedrijf zijn super vooruit gegaan met communicatie en het is allemaal te danken aan de goede service van De Nederlandse Provider.

Hoe was het bedrijf voordat er SIP Trunk was?

Voordat ik SIP Trunk had als communicatiemiddel, was soms de communicatie tussen klant en medewerker niet goed. We kregen vaak een storing die lang duurde. Dit is vervelend voor ons het de klant, want je mist klantcontact nu. Bovendien als een klant iets wilde vragen of wilde bellen vanwege een probleem, kon dat niet. Toen ik dat besefte wist ik zeker dat er een nieuwe telefooncentrale moest komen. Dit was zeker voor het klantcontact beter en voor het bedrijf zelf. Ik ging op het internet zoeken naar een bedrijf die dit voor mij kon regelen. Al snel kwam ik op de website van De Nederlandse provider terecht. Toen ik hun ging bellen, kreeg ik snel iemand aan de lijn die mij snel en goed heeft geholpen. Ik had een goed gevoel bij dit bedrijf.

Hoe is het bedrijf nu?

Sinds de Nederlandse Provider de nieuwe telefooncentrale heeft geïnstalleerd en heeft uitgelegd gaat het hier super! We hadden geen beter systeem kunnen vragen. Iedereen is zeer tevreden over de snelheid en het gebruiksgemak van de SIP Trunk. Bovendien merken klanten dat ze sneller iemand aan de lijn krijgen en dat het klanten contact verbeterd is met hen. Mijn bedrijf loopt op volle toeren en het is allemaal te danken aan de Nederlandse Provider. Ik had het niet zonder hun gekund! Bedankt.

Contact

Wilt u ook het allernieuwst telefooncentale voor uw bedrijf? Of wilt u zakelijk internet voor uw bedrijf om sneller te kunnen werken? Neem dan een kijkje op de website van de Nederlandse Provider. Daar vindt u alles wat u moet weten over het bedrijf en wat het voor u kan betekenen als bedrijf. Laat u adviseren en overtuigen door de medewerkers van de Nederlandse Provider.