Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

Refurbished Samsung kopen?

Op zoek naar een refurbished Samsung?

Bij Fone4U zit je goed als je op zoek bent naar kwalitatieve, bijna niet van nieuw te onderscheiden refurbished smartphones. Wij zijn dé partner voor iedereen, zakelijk of particulier, die op zoek is naar een refurbished Samsung telefoon.

Een aantal van de voordelen van een refurbished smartphone kopen bij Fone4U:

  • Onze toestellen zijn als nieuw. Je ziet nauwelijks verschil met een gloednieuwe Samsung
  • De batterij in de refurbished Samsung is nieuw of als nieuw
  • Ben je niet tevreden? Niet goed = geld terug!
  • We sturen de Samsung geheel kosteloos naar je toe
  • We bieden tot wel 36 maanden garantie
  • Onze refurbished Samsung toestellen zijn uit eigen voorraad leverbaar
  • Al onze tweedehands smartphones zijn simlockvrij
  • De telefoons worden inclusief gecertificeerde accssoires geleverd

Hierom kies je voor refurbished

Steeds meer mensen kiezen voor refurbished telefoons. Nu vraag je je misschien af of dat komt door de aantrekkelijke prijs of dat er een andere reden is. De belangrijkste reden is dat het beter is voor het milieu. Als alle goede tweedehandse telefoons worden weggegooid en er weer nieuwe gemaakt moeten worden, gebeurt dit in milieuvervuilende fabrieken. En dat is dus helemaal niet nodig! Want refurbished telefoons zijn eigenlijk net zo goed als nieuwe telefoons. Wij vinden het belangrijk dat onze telefoons nog lang mee kunnen en daarom worden ze uitvoerig getest en bekeken.

Bij Fone4U staat recycling, reselling en re-using dus centraal. Wij staan voor een beter milieu en bieden onze producten voor een eerlijke prijs aan. Daarnaast doet het niks tekort aan de kwaliteit. Zowel nieuwe als oudere modelen zijn beschikbaar en allemaal zo goed als nieuw. Je kunt nog jaren plezier hebben van zo’n tweedehands toestel. Omdat je er ook de accessoires zoals bij een nieuw toestel bij krijgt, loop je helemaal niets mis. Dus: kies voor duurzaam (en voor je portemonnee!) en ga voor een refurbished Samsung telefoon.

Snel een refurbished Samsung kopen?

Bij Fone4U geldt: voor 23:59 besteld, morgen in huis. Bestel dus snel jouw refurbished toestel. Vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! 

https://www.fone4u.nl/refurbished-samsung/