Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

Refurbished iPhone XR, dé ultieme optie voor jou

De iPhone XR is stukken voordeliger dan de iPhone XS en XS Max. Echter, de refurbished iPhone XR is nóg een stukje goedkoper dan een nieuwe iPhone XR. Op deze manier heb je een telefoon van zeer hoge kwaliteit voor een goedkope prijs. De telefoon kun je eenvoudig ontgrendelen met Face ID. Geen ingewikkeld gedoe meer met codes of vingerafdrukken die niet willen werken. De Iphone XR is te verkrijgen in diverse kleuren, waaronder een aantal felle kleuren. De rand van de refurbished iPhone XR is wat kleiner dan die van de nieuwe iPhone XR en de telefoon heeft een dubbele camera.

 

 

Goed gecontroleerd

De refurbished iPhone XR wordt zeer grondig gecontroleerd voordat deze verkocht kan worden. De telefoons worden naast de uitvoerige check, schoongemaakt en voorzien van de juiste software. Ook wordt de telefoon gerepareerd in het geval er beschadigingen zijn ontstaan. Op deze manier is de refurbished iPhone XR zo goed als nieuw en is je telefoon van hoge kwaliteit. Dit is niet altijd het geval bij een tweedehands iPhone. Bij de tweedehands iPhone is de iPhone niet vooraf gecontroleerd en daarom weet je dan niet zeker of deze helemaal optimaal functioneert. Dit is wel het geval bij een refurbished iPhone XR door de vele controles. Mochten de specialisten tijdens de controles een mankement tegenkomen, dan wordt dit mankement direct verholpen. Bovendien heb je nog voor een lange tijd na aankoop garantie op de refurbished iPhone XR.

 

Andere oplossing naast tweedehands

De refurbished iPhone XR is dan dé oplossing als je liever geen tweedehands telefoon koopt en de nieuwe iPhone XR te duur vindt. De refurbished iPhone XR veel voordeliger dan een nieuw exemplaar en je hebt vrijwel dezelfde kwaliteit telefoon. Daarnaast ben je duurzaam bezig, omdat je een reeds gebruikte telefoon overneemt en daardoor wordt de telefoon niet onnodig weggegooid. Je doet je portemonnee een plezier en draagt tegelijkertijd zorg voor het milieu. Niet alleen voor heeft deze refurbished iPhone vele voordelen, deze telefoon komt ook het milieu ten goede.

 

Specialisten staan voor je klaar

De refurbished specialisten kan je bereiken via de e-mail en telefonisch en helpen je graag bij de installatie of wanneer je vragen hebt. De refurbished iPhone XR wordt gratis verzonden en is verzekerd. Je kunt de iPhone dus met een gerust hart bestellen. Kies vandaag nog voor een refurbished iPhone XR, die jou alles kan bieden wat een nieuwe telefoon ook kan. De garantie die je niet hebt bij een tweedehands telefoon, heb je wel bij een refurbished iPhone XR én je telefoon wordt van tevoren gecontroleerd. Wees verstandig en denk aan je portemonnee en aan het milieu. Het milieu is erg belangrijk en men probeert de duurzaamheid van vele producten enorm te verbeteren. Dit heeft een positief effect op de natuur en het milieu. Het is dan ook niet alleen voor jou de perfecte keuze, tegelijkertijd zorg je voor het milieu.