Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

Refurbished iPhone kopen?

Op zoek naar een refurbished iPhone?

Dan ben je bij Fone4U op het juiste adres. Wij zijn dé partner voor iedereen, zakelijk of particulier, die op zoek is naar een refurbished iPhone.

De voordelen van een refurbished smartphone van Fone4U:

  • Onze toestellen zijn als nieuw. Je ziet nauwelijks verschil met een gloednieuwe iPhone
  • De batterij in de refurbished iPhone is nieuw of als nieuw
  • Ben je niet tevreden? Niet goed = geld terug!
  • We sturen de iPhone geheel kosteloos naar je toe
  • We bieden een omruilgarantie, tot 36 maanden
  • Onze refurbished iPhones zijn uit eigen voorraad leverbaar
  • De toestellen zijn simlockvrij
  • We leveren onze refurbished telefoons inclusief gecertificeerde accssoires

Waarom kiezen voor refurbished?

Steeds meer mensen kiezen voor refurbished telefoons. Waarom is dat zo? Door de prijs, of… De belangrijkste reden is dat het beter is voor het milieu. Als alle goede tweedehandse telefoons worden weggegooid en er weer nieuwe gemaakt moeten worden, gebeurt dit in milieuvervuilende fabrieken. En dat is dus helemaal niet nodig! Want refurbished telefoons zijn zo goed als nieuwe telefoons. Wij vinden het belangrijk dat onze telefoons nog lang mee kunnen en daarom worden ze uitvoerig getest en bekeken.

Bij Fone4U staat recycling, reselling en re-using dus centraal. Wij staan voor een beter milieu en bieden onze producten voor een eerlijke prijs aan. Daarnaast doet het niks tekort aan de kwaliteit. Zowel nieuwe als oudere modelen zijn beschikbaar en allemaal zo goed als nieuw. Je kunt nog jaren plezier hebben van zo’n tweedehands toestel. Omdat je er ook de accessoires zoals bij een nieuw toestel bij krijgt, loop je helemaal niets mis. Dus: kies voor duurzaam (en voor je portemonnee!) en ga voor een refurbished iPhone.

Snel een refurbished iPhone kopen?

Bij Fone4U geldt: voor 23:59 besteld, morgen in huis. Bestel dus snel jouw refurbished smartphone van Apple. Vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! 

https://www.fone4u.nl/refurbished-iphone/