Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

Patchkast kopen?

Wil je jouw servers zoveel mogelijk beschermen en beveiligen? Kies er dan voor om een patchkast te kopen. Dankzij een patchkast voorkom je dat jouw werk stil komt te liggen. Kortom: het is voor iedere ondernemer interessant om een patchkast aan te schaffen. Benieuwd waar je op moet letten als je een patchkast wilt kopen? We vertellen het je graag.

Kenmerken patchkasten

Het kopen van een patchkast is niet iets wat je dagelijks doet. Het is belangrijk dat als je het doet, je het goed doet. Wij raden je aan om je aankoop te doen bij UTP-kabel. Deze partij is de specialist in het aanbieden van patchkasten van topkwaliteit. Wil je ook een patchkast kopen? Dan raden we je aan om goed te letten op de specificaties. De patchkasten zijn verkrijgbaar in meer dan 60 verschillende uitvoeringen, kijk dus goed per kast naar de kenmerken om zo een juiste keuze te maken.

Waar moet je op letten?

Bij het kopen van een patchkast is het belangrijk dat je let op de hoogte-, breedte- en dieptematen. Hier zit namelijk een groot verschil in. Wat wel met elkaar overeenkomt is dat alle patchkasten zijn uitgerust met hetzelfde type 19 inch profiel (48,26 cm). Daarnaast zijn alle serverkasten en patchkasten leverbaar met twee verschillende type deuren: een glazen deur en een geperforeerde deur. De glazen deur zorgt ervoor dat stof niet in de kast kan komen en dat geluidsoverlast wordt tegengegaan. Geperforeerde deuren zorgen ervoor dat extreme warmte eenvoudig de kast kan verlaten. Hierdoor wordt oververhitting tegengegaan.

Accessoires

Ook voor het kopen van patchkast accessoires kun je bij UTP-kabel ook terecht. Denk bijvoorbeeld aan legborden, kooimoeren, verlichting en ga zo maar verder. Vul je winkelmandje met jouw benodigdheden en zorg ervoor dat jouw netwerk zo goed mogelijk is beveiligd.

Meer weten over een patchkast kopen?

Wil je ook graag een patchkast kopen, maar kom je er zelf niet helemaal uit? Dan raden we je zeker aan om contact op te nemen met de specialisten van het bedrijf. Zij helpen je graag verder.

https://www.utp-kabel.nl/