Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

Op zoek naar een patchkast?

Als je een eigen bedrijf hebt dan is het belangrijk dat je servers veilig zijn. Als dit niet het geval is dan kan het gebeuren dat het werk stil komt te liggen en dat is natuurlijk de grootste nachtmerrie voor elke ondernemer. Dankzij een patchkast kun je jouw apparatuur en kabels beveiligen, waardoor alle kabels en dergelijke veilig zijn. Let erop dat het wel belangrijk is om te investeren in een patchkast van topkwaliteit. Maar waar vind je zo’n patchkast eigenlijk?

Waar een patchkast kopen?

Voor het kopen van een patchkast raden we je aan om een kijkje te nemen bij Serverkast.com. Dit bedrijf staat bekend heeft diverse patchkasten van topkwaliteit in het aanbod. Je vindt bij dit bedrijf een ruim aanbod serverkasten, waardoor er voor elke situatie wel een geschikte kast is. Maar welke patchkast past eigenlijk het beste bij jouw bedrijf?

Voordelen

Een patchkast beschermt de servers, waardoor je bestanden veilig staan. Zo kun je bereikbaar blijven voor jouw klanten en hoef je je geen zorgen te maken over Zo zijn jouw bestanden veilig en kun je bereikbaar blijven voor jouw klanten.

Assortiment

Bij Serverkast.com vind je een assortiment met serverkasten die een 19 inch profiel hebben. Dit houdt ook wel in dat 19 inch apparatuur kan worden geplaatst. Bovendien zijn de kasten verkrijgbaar in 60cm en in 80cm brede varianten. Het is goed om te weten dat bij de 80 centimeter brede variant extra ruimte links en rechts is, naast de 19 inch profielen. Tevens beschikt de 80cm brede variant over een verticale kabeldoorvoer.

Deuren

Wat ook goed om te weten is dat je kunt kiezen uit een glazen of een geperforeerde deur. Een glazen deur is over het algemeen meer beschikt voor patch-oplossingen, waar geen extreme warmte vrij komt. Een geperforeerde deur zorgt voor een betere ventilatie.

Wil je ook een patchkast kopen?

Zit je er ook aan te denken om een patchkast te kopen? Bekijk dan vandaag nog het online aanbod en plaats je bestelling. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de specialisten van het bedrijf. Zij helpen je van harte verder.

https://www.serverkast.com/