Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

Op zoek naar een ICT bedrijf in Barneveld?

Wanneer u op zoek bent naar een ICT bedrijf die voor ICT-ontzorging kan zorgen in Barneveld, dan heeft u nog niet gehoord van Xantion. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen als het gaat om ICT? Wij komen graag op bezoek tijdens een afspraak, om met een kopje koffie alles te kunnen bespreken. U kunt in dit gesprek aangeven waar u behoefte aan heeft, en wij kunnen op onze beurt advies geven over wat de beste ICT-oplossingen in dat geval zijn. Daarna kunnen we u een voorstel doen. 

Xantion, ICT bedrijf voor alles in Barneveld

Wij van Xantion zijn een ICT bedrijf voor werkelijk alles in Barneveld, u kunt bij ons terecht wanneer u volledige ICT ontzorging nodig heeft, maar ook voor enkel de zakelijke telefonie staan we gewoon voor u klaar. Wij maken het verschil door met een vast bedrag per maand te werken. Op deze manier hebben onze klanten vaste en voorspelbare kosten, in plaats van facturen die per uur gaan. U betaalt gewoon €1,95 per werkplek per dag voor het beheer van uw complete ICT, en dat is inclusief de storingsdienst die we hebben. In principe heeft u hiermee het complete pakket aan alles wat u nodig kunt hebben, voor een zeer fijne en vaste prijs. U weet precies waar u aan toe bent, en komt achteraf niet voor verrassingen te staan. 

Een persoonlijke werkwijze

Xantion vindt een persoonlijke werkwijze zeer belangrijk wanneer we onze klanten ICT ontzorging geven. Daarom, wanneer u ons belt met een vraag over hoe het ook alweer werkt, of een probleem met een grote storing, krijgt u gelijk een Xantion-collega aan de lijn die u kan helpen. U hoeft van ons geen keuzemenu’s te verwachten, wij hebben er ook een hekel aan. U krijgt bovendien zeer snel antwoord, omdat u gekoppeld bent aan een Xantion team die bekend is met uw bedrijf en dus gelijk weet welke ICT-voorzieningen van ons u gebruikt. Ook buiten reguliere werktijden staan we voor u klaar, alles voor de klant.