Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

Ontdek hoe Repromat uw (kleine) onderneming ten goede komt

Repromat helpt u als (kleine) ondernemer bij het goed in de gaten houden van uw budget. Of u nu nieuwe kantoorbenodigdheden koopt of kapitaalinvesteringen doet, uw budget staat centraal bij het nemen van uw beslissing. Als u en/of uw medewerkers gefrustreerd raken door uw huidige printer, kopieerapparaat en/of scanapparatuur, is het misschien tijd om te upgraden naar een multifunctionele printer van Repromat.

Voordelen van een multifunctioneel systeem van Repromat

In dit blog ontdekt u enkele voordelen die uw bedrijf ten deel zal vallen wanneer u kiest voor een nieuwe multifunctionele (grootformaat)printer van Repromat. Gezien de beperkende factoren van uw kleinzakelijke budget, wilt u natuurlijk weten dat u een verstandige investering doet

Kostenbesparingen

Zoals reeds vermeld, is uw budget en maandelijkse inkomstenstroom een belangrijke en bepalende factor bij de aankoop van nieuwe apparatuur voor het bedrijf. Wanneer u investeert in een multifunctionele printer is het goed om een lange termijn mindset te hebben. Uw bedrijf zal in staat zijn om de investering op te rekken en te genieten van besparingen gedurende de nuttige levensduur van de apparatuur.

  • Hoewel uw investering van een enkele MFP (Multifunctionele Printer) hoger kan zijn dan een stand-alone printer, kopieerapparaat of scanner, heeft u de capaciteit om al deze bewerkingen uit te voeren, en meer in één compacte unit.

  • Bovendien zijn het gebruik en de onderhoudskosten op lange termijn lager. In plaats van toner/inkt, papier en onderhoudsdiensten voor meerdere apparaten aan te schaffen, hoeft u voor deze benodigdheden en diensten slechts één maandelijkse vergoeding te betalen.

Vereenvoudigd voorraadbeheer

Met meerdere apparaten in uw kantoor moet u benodigdheden kopen van verschillende fabrikanten, voor verschillende merken en modellen. Een multifunctionele printer betekent dat u al uw benodigdheden voor één type apparaat koopt – bij één leverancier.

Ruimtebesparing

Een MFP vermindert de hoeveelheid ruimte die u nodig hebt om te kopiëren, af te drukken, te scannen en te faxen. Met al deze functies die door één apparaat worden uitgevoerd, hoeft u slechts één klein gedeelte van uw kantoorruimte aan de MFP te besteden, in plaats van meerdere verschillende locaties. En met benodigdheden die slechts voor één apparaat nodig zijn, kunt u ook ruimte besparen op opslag.