Whose phone is this
Image default
Offers

Nieuwe vloer kopen? Dit moet je weten

Nieuwe vloer kopen? Dit moet je weten

Ben je op zoek naar een mooie vloer die vooral heel betaalbaar is? Dan hebben wij de ideale oplossing voor jou gevonden. Misschien heb je al eens van visgraat laminaat gehoord of ben je nog helemaal niet bekend met deze term. Visgraat is net een tikje anders dan het standaard laminaat dat in veel Nederlandse huizen ligt. Het laminaat dat wij bedoelen, wordt namelijk in een speciaal patroon gelegd, dat doet denken aan een soort visgraat. Vandaar ook dat het zo genoemd wordt.

Voor deze vloer zijn echter linker en rechter laminaatplanken nodig, zodat het patroon gelegd kan worden. Wellicht klinkt dit als een uitdaging, vooral als je geen ervaring hebt met het leggen van laminaat. Mocht je het niet aandurven in je eentje? Dan heb je de mogelijkheid het laminaat door de professionals van een partij als Bebo Parket te laten leggen. Daardoor heb jij veel minder werk en kun je er zeker van zijn dat het eindresultaat er perfect uitziet. Neem gerust contact op met de klantenservice om de details te bespreken.  

 

Eenvoudig schoon te maken

Een vloer met dit patroon heeft een luxe uitstraling en is ideaal voor alle interieurstijlen. Het onderhoudt van een visgraat vloer is gelukkig niet veel werk. Je hoeft het laminaat enigszins met een dweil en een reinigingsmiddel schoon te maken. Ook stofzuigen is geen enkel probleem. Binnen no time ligt jouw visgraat laminaat er weer stralend bij. Handig toch?

 

Breed assortiment

Bij Bebo Parket heb je een ruime keuze aan visgraat vloeren. Er zijn diverse tinten verkrijgbaar zodat je de vloer perfect op jouw wensen kunt afstemmen. Bovendien is het binnen elke interieurstijl toepasbaar en geeft meteen een luxe uitstraling aan het complete interieur. Check snel de webshop van Bebo Parket en vindt de ideale visgraatvloer voor jouw huis.

 

Waarom je voor Bebo Parket moet kiezen

Bebo Parket overtuigt niet alleen met het uiteenlopende aanbod, maar ook met de scherpe prijzen en de hoogwaardige kwaliteit. De vloeren van deze fabrikant gaan lang mee en zijn daarom ook erg duurzaam. De stevige toplaag beschermt het laminaat tegen krassen en vuil. Ideaal voor elke ruimte dus!

 

https://www.beboparket.nl/