Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

Ingebouwde dashcams met hoge kwaliteit

Ingebouwde dashcams: kwaliteit staat voorop

Een ingebouwde dashcam zien we in Nederland steeds vaker in auto’s verschijnen. Daarvoor zijn allerlei redenen te geven. Zo zijn ingebouwde dashcams flink in prijs gedaald de afgelopen jaren. Verder hebben ingebouwde dashcams natuurlijk interessante voordelen. Zo zijn deze dashcams mooi weggewerkt in het interieur of exterieur. En, dat is natuurlijk een van de hoofdredenen om een dashcam aan te schaffen, kun je onderweg alle filmen. Gebeurt er iets, zoals een ongeluk of aanrijding, dan heb je die altijd op film staan en kunt dan de beelden gebruiken als bewijsmateriaal in het geval van een verzekeringskwestie of een rechtszaak. Ten slotte vinden steeds meer Nederlanders het leuk om hun vakantie in het buitenland, vanuit een autoperspectief, te filmen om later nog eens terug te kijken. 

Carcam onderscheid zichzelf van vele dashcam aanbieders door echte kwaliteit dashcams te verkopen. De prijsdempel ligt wellicht iets hoger, maar de kwaliteit spreekt voor zich met. Ingebouwde WIFI, een GPS module en prachtige beelden. Het is daarnaast mogelijk om de dashcams met interne WIFI te bedienen via een mobiele app. Met de app kunt u eenvouding instellinge. aanpassen en beelden terugkijken vanuit huis.

Carcam.nl: de aanbieder van hoogstaande dashcams

Wilt u ook een ingebouwde dashcam in uw auto laten plaatsen, zorg dan dat u een goede aanbieder inschakelt, die een ruim aanbod heeft, kwaliteitscamera’s verkoopt en de scherpste prijzen op het internet hanteert. Carcam.nl is zo’n aanbieder. Carcam verkoopt uitsluitend ingebouwde dashcams van topkwaliteit, die in elk automerk en elk autotype ingebouwd en volledig geïntegreerd kunnen worden. Bezoek nu onze website carcam.nl en maak een keuze uit de vele modellen, soorten en typen dashcams. Natuurlijk kunt u altijd eerst vrijblijvend bellen met onze klantenservice.