Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

Het verzamel begrip cloud hosting

Er wordt tegenwoordig steeds meer dingen die online gebeuren. Hierbij kun je het hebben over het bestellen van kleding maar ook het beheren van je foto’s en verschillende bestanden. Eerst drukten veel mensen hun foto’s af en plakten ze daarna in een fotoboek. Tegenwoordig maken de mensen hun foto’s met hun mobiele telefoon en slaan ze daarna op hun computer op. Ook maken ze daarna een fotoboek via verschillende websites. Het kan dan alleen wel heel vervelend zijn als je niet genoeg geheugen en capaciteit op je computer hebt om dit allemaal goed te kunnen doen. Er zijn dan verschillende manieren om als particulier toch genoeg geheugen op je computer te creëren. 

Via welke dienst kun je meer geheugen en capaciteit krijgen? 

Er zijn veel verschillende diensten die je af kunt sluiten om vervolgend meer geheugen en capaciteit op je computer of laptop te creëren om toch de dingen te kunnen doen die je graag op je computer of laptop wilt doen. Het is dan alleen wel belangrijk dat je even informeert over de verschillende mogelijkheden die er zijn bij de verschillende bedrijven. Elk bedrijf heeft namelijk andere dingen en ook een ander missie en visie. Het is dan wel de bedoeling dat dit een beetje aansluiiten op de dingen die jij graag wilt zien in een bedrijf. 

De dienst cloud hosting 

De dienst cloud hosting is een dienst waarmee je veel dingen kunt bereiken op online gebied met verschillende diensten. Zo kun je via cloud hosting een vps server aanschaffen waarbij je verschillende dingen op je computer op kunt slaan die je hiervoor misschien niet op de computer of laptop op kunt slaan. Het voordeel is ook dat je zelf kunt bepalen hoeveel capaciteit en geheugen je nodig hebt. En ook kun je per maand kijken hoeveel je nodig hebt en als je er aan het einde van de maand achter komt dat je teveel of te weinig afgesloten hebt kun je dit per maand aanpassen.