Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

Extra opslagruimte in Utrecht bij Opslagman

Veel mensen kunnen wel wat extra opslagruimte in Utrecht gebruiken. Utrecht staat natuurlijk bekend om het ruimtegebrek, dus als bewoner van een klein appartement of huis kunt u vast wat extra ruimte gebruiken. Bij Opslagman is dat mogelijk, wij bieden ruimtes aan tegen lage prijzen om uw spullen een veilig en net onderkomen te geven. Zelfs op het boerenland!

Opslagruimte Utrecht huren

Bij Opslagman huurt u gemakkelijk een opslagruimte in Utrecht. Bij ons bent u verzekerd van een betaalbare, maar vooral ook goede opslagruimte. Wij hebben een nieuwe locatie in Utrecht op het industrieterrein Lage Weide. De opslagruimte huurt u snel en eenvoudig online. U kiest uw gewenste datum van intrede en de grootte van de benodigde ruimte. Daarna vult u uw gegevens in en betaalt u via iDeal. Vervolgens krijgt u van ons een bevestiging via de mail en een link naar uw eigen klantenportaal. Hier vindt u alle instructies en uw persoonlijke toegangscode tot uw opslagruimte. Zo kunt u elke dag terecht bij uw ruimte en spullen!

Veilig en goed

Al onze opslagruimtes zijn voorzien van 24/7 camerabewaking, zodat uw spullen altijd veilig staan. Uiteraard zijn alle opslagruimtes verwarmd en vochtvrij, zodat u uw dierbaarste spullen veilig op kunt slaan, zonder zorgen over verval. Op het terrein zijn er gratis steekwagentjes en hondjes te leen, zodat u uw spullen gemakkelijk kunt vervoeren naar uw ruimte. Toch kan het vervoer van uw huis naar de opslag ook een behoorlijke onderneming zijn. Om die reden bieden wij via onze partner “Flo-rent” een ophaalservice aan. Kijk op onze website voor meer informatie over onze ophaalservice.

Goedkoop en betrouwbaar

Bij Opslagman kunt u goedkoop een ruimte huren zonder dat daarbij verborgen kosten komen. Wij bieden alleen maar super scherpe prijzen aan. Daarnaast is het bij ons mogelijk om maandelijks uw opslagruimte op te zeggen. Wij doen niet aan langlopende contracten of opzegtermijnen. Blijkt het na een tijdje huren dat u toch een grotere ruimte nodig heeft? Dan is dat geen probleem, verhuizen naar een andere box kan snel worden geregeld en dat alles vanuit uw stoel. Bij ons regelt u alles online! Onze medewerkers staan voor u klaar voor advies op maat. Kijk op onze website of bel ons op bij vragen!

Opslagruimte huren in Utrecht? Bekijk de website.