Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

Een webcam cover bedrukken? Kan dat?!

Ik had geen idee dat je bij sommige bedrijven een webcam cover kan laten bedrukken. Samen met een collega moesten we voor een beurs leuke items bedenken om weg te geven en om hun ons te laten herinneren. In het begin hadden we de standaard dingen op ons lijstje staan zoals een keycord en visitekaartjes. Maar wij wilden iets anders, iets speciaals aan hun geven waar ze echt iets aan hadden. Daarom gingen we op onderzoek uit.

Het idee om een webcam cover te bedrukken

Na een tijdje brainstormen en het hulp van het internet kwamen we samen op een briljant idee, een webcam cover laten bedrukken! Dit was ideaal om even mee te nemen als de mensen met ons een gesprek hebben gehad en leuk om te gebruiken. Als we ons logo daar op drukken maken we ook meteen een beetje reclame. Dus we gingen kijken naar verschillende bedrijven die dit misschien voor ons konden realiseren. Zelf hebben wij ook connecties waar we terecht konden, maar helaas konden zij deze dienst niet uitvoeren. Gelukkig had mijn collega op het internet wel snel een bedrijf gevonden die dit wel kon. We zochten snel contact en we hoopte op het beste.

Had niet beter gekund!!

We kregen uiteindelijk contact met iemand van het Webcamcovers.nl. Zij konden die voor ons realiseren voor een goedkopere prijs dan we hadden gedacht. We zijn hiermee akkoord gegaan en kregen binnen twee weken alle bedrukte covers binnen. Dat was ook het geval en helemaal op tijd voordat de beurs plaats vond. Iedereen die de covers zag, vonden deze erg leuk en namen ze massa mee. Alleen maar positieve reacties en wij waren ook erg blij met het resultaat. Van onze baas mochten we dit wel vaker doen, dus ons contact met webcamcovers.nl zal nog wel even blijven.

Contact

Bent u benieuwd wat voor producten webcamcovers.nl allemaal voor u kan regelen en andere diensten? Bekijk dan de website van webcamcovers.nl voor meer informatie over de producten en diensten die zij u kunnen aanbieden. Hopelijk kunnen wij u zo goed mogelijk helpen!