Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

Een plotter werd onmisbaar voor ons bedrijf

Als bedrijf wilden wij al langere tijd een goede plotter kopen. Hiervoor zijn wij via internet gaan kijken welke bedrijven hier geschikt voor waren om er zo achter te komen welk bedrijf het beste bij ons zou passen. Wij hebben naar erg veel verschillende bedrijven gekeken en kwamen op die manier uiteindelijk terecht bij Repromat. Meteen hadden wij bij dit bedrijf het beste gevoel en daarom zijn wij ook niet verder gaan zoeken. Wij besloten om snel een afspraak te maken en langs te komen op kantoor om alle mogelijkheden over de plotter te bespreken. Tijdens dit gesprek kregen wij een duidelijk beeld van de mogelijkheden als het ging om de plotter en zo wisten wij precies waar wij allemaal rekening mee moesten houden. Na dit gesprek wisten wij dan ook meteen erg goed waar wij aan toe waren en besloten wij verder met Repromat in zee te gaan om de plotter te vinden waar wij al die tijd al naar op zoek waren.

De geschikte plotter snel gevonden

Een plotter kan erg goed werken binnen uw bedrijf. Eerst hebben wij een tijdje zonder plotter gewerkt, maar na verloop van tijd begonnen wij steeds meer te merken dat het toch echt wel essentieel was om een plotter aan te schaffen. Binnen ons bedrijf zijn er toen twee mensen gekozen die zich met deze zoektocht zouden gaan bezighouden en dit heeft tot mooie resultaten geleid. Doordat wij al erg snel in contact kwamen met Repromat, hadden wij al snel het bedrijf gevonden waar wij onze plotter zouden gaan kopen. Voor ons betekende dat dus dat wij niet meer verder hoefden te zoeken en zo al heel snel konden genieten van de net gekochte plotter.

Geen spijt

Wij zijn erg te spreken over de manier waarop Repromat ons heeft geholpen. In de toekomst maken wij graag weer gebruik van hun diensten en zien wij hun diensten dan ook graag tegemoet. Wij hebben nu een goede keuze kunnen maken en weten zeker dat wij absoluut geen spijt gaan krijgen van onze keuze voor de plotter van Repromat!