Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

Eén overzichtelijk HR portaal

Youforce is één van de geweldige tools waar loonbureau Reat mee uit kan pakken. Youforce is een handige tool die alle HR processen binnen de onderneming concentreert in één online HR platform. Daarme biedt Youforce dus sterke en zeer nuttige software voor de HR medewerker, die kan zijn HR omgeving zo veel vlotter, overzichtelijker en eenvoudiger bijhouden.

Het Youforce portaal kan makkelijk worden aangepast naar de eigen huisstijl, zo kan de consultant HR alle gegevens verwerken zoals hij dat wenst en of gewoon is. De HR medewerker kan op elke moment overzichtelijk gegevens opvragen en inkijken en ook de medewerkers zelf kunnen hun eigen HR gegevens inzien via een app op hun smartphone of via hun laptop. Bovendien wordt Youforce aldoor ge-update met de nieuwste software, dus als ondernemer hoef je er zelf niet meer op te letten dat je software aan het verouderen is of dat je aanpassingen moet doen want dat wordt automatisch voor jou gedaan. Ook wijzigingen in de wetgeving hoeven niet meer bijgehouden te worden, want ook relevante wetgevingen en cao’s voor de sector worden automatisch ge-update. De gegevens worden ook goed beveiligd met een speciale login en een certificaat. De gegevens zijn dus goed beschermd.

Dan is er nog andere software die enorm hulpvol kan zijn voor de HR medewerker, namelijk hr salarisservice. Hierbij kan de HR manager de volledige loonadministratie van zijn medewerkers in verwerken en bijhouden. De gegevens kunnen gekoppeld worden aan Youforce, zo wordt de flow en het verloningsproces dus veel vlotter gemaakt. Zo is er dus één groot portaal waar per medewerker alle persoonsgegevens en contracten, uurregistratie en salarisadministratie en verloningsgegevens kunnen worden bijgehouden. Dat zal er dus voor zorgen dat er enorm veel tijd en moeite gespaard kan worden, wat dus vertaald wordt in minder werkuren, kostenbesparing en tijd om efficiënter te besteden.

http://www.cbbs.nl