Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

Een ICT bedrijf in Veenendaal nodig?

Heeft u een ICT bedrijf in Veenendaal nodig? Dan is het misschien een goed idee om naar Xantion te gaan! Bij ons ICT bedrijf in Veenendaal krijgt u namelijk volledige ICT-ontzorging voor het MKB voor slechts twee euro per dag, per werkplek. Bent u benieuwd naar wat ons ICT bedrijf in Veenendaal voor u kan betekenen? U kunt dan even bellen, of een afspraak maken bij u op locatie. In dat gesprek met een afgevaardigde van ons ICT bedrijf in Veenendaal, kunt u dan aangeven wat uw behoeftes zijn op het gebied van ICT, en dan kunnen wij u adviseren over de beste oplossingen voor uw situatie. Op basis van dat gesprek kan ons ICT bedrijf in Veenendaal u een voorstel doen, en het maakt niet uit of u het gehele ICT-beheer aan ons wil overlaten, of alleen de zakelijke telefonie. Ons ICT bedrijf in Veenendaal doet het allemaal!

Het verschil van ons ICT bedrijf in Veenendaal

Wij van Xantion maken met ons ICT bedrijf in Veenendaal het verschil. Waarin? We onderscheiden ons van traditionele ICT bedrijven doordat wij werken met een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten meer, die ineens hoger uitvallen door een probleem. Ook onze storingsdienst valt onder de twee euro per werkplek, per dag regeling, waardoor u alleen nog maar een vaste prijs per maand hoeft te betalen, als dat niet makkelijk is! Ten tweede onderscheidt ons ICT bedrijf in Veenendaal zich van traditionele ICT-bedrijven, doordat onze werkwijze er altijd op gefocust zal zijn, dat we persoonlijk blijven.

De werkwijze van Xantion

Hoe werkt ons ICT bedrijf in Veenendaal? Simpel. We hebben drie verschillende teams, en een daarvan wordt aan uw bedrijf gekoppeld. Dit leidt ertoe dat u iemand aan de lijn krijgt die u kent, wanneer u belt met een vraag naar ons ICT bedrijf in Veenendaal. U hoeft niet door keuzemenu’s heen te worstelen, alleen maar om in de wachtrij te staan, maar krijgt gewoon direct iemand aan de lijn. Het voordeel hiervan van ons ICT bedrijf in Veenendaal, is dat het persoon ook uw ICT-voorzieningen kent, en u direct kan helpen.


Bekijk nu de website: https://xantion.nl/ict-bedrijf-veenendaal/.