Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

Een betrouwbare serverkast kopen?

Het kopen van een serverkast kan een lastig karweitje zijn. Een serverkast is een echte investering voor bij u op de werkvloer. U wilt natuurlijk wel dat alle kabels en apparatuur goed zijn beschermd en beveiligd. Wij raden u daarom aan om te kiezen voor een betrouwbare serverkast. Er zijn tegenwoordig heel veel partijen die zo’n serverkast aanbieden, dus het kan lastig zijn om een keuze te maken tussen al dat aanbod. Wij helpen u daarom graag een handje.

Waar een serverkast kopen?

Wij raden u aan om eens een kijkje te nemen bij Patchkast.nl. Via de website van dit bedrijf, bestelt u diverse serverkasten voor uw onderneming. De serverkasten beschikken over een 19 inch profiel. Dit is een profiel waar 19 inch netwerkapparatuur en accessoires in geplaatst kunnen. Dit kan mogelijk gemaakt worden aan de hand van kooimoeren. Bij Patchkast.nl zijn er 2 type kasten leverbaar: de 600mm brede kasten en de 800mm brede kasten. Deze kasten beschikken beide over hetzelfde type profiel. Het verschil tussen de kasten is dat een 800mm brede kast een verticale kabelgoot heeft. Neem tevens ook een kijkje op de accessoires pagina en schaf alles aan wat u nodig heeft om plezier te beleven van uw nieuwe serverkast.

Voordelen

Het hebben van een serverkast zorgt ervoor dat de servers binnen uw bedrijf blijven werken, ook indien er problemen zijn. Zo hoeft u geen stress te hebben dat uw werk stil komt te liggen en dat uw klanten u niet kunnen bereiken. Daarom is het voor iedere onderneming een goed idee om te kiezen voor een serverkast.

Ook op zoek naar een serverkast?

Bent u ook op zoek naar een serverkast? Dan raden we u aan om een kijkje te nemen bij Patchkast.nl. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over het aanbod? Neem dan contact op met de specialisten van het bedrijf. Zij helpen u graag verder, zodat u een juiste keuze maakt.

https://www.patchkast.nl/