Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

Een bedrijf vinden waar we gebruik konden maken van Spuitgieten

Spuitgieten zijn moeilijk te verkrijgen in deze tijd. Alleen ik had ze wel nodig om een product te maken. Ik had een briljant idee voor een nieuwe product voor kinderen, maar het had een bepaald iets nodig waardoor het beter zou worden. Dat was een spuitgiet. Hiermee kon ik gemakkelijker het product maken en het zou mij ook tijd besparen. Maar die kun je niet overal krijgen en daarom moest ik een bedrijf inschakelen die mij hierin zou helpen.

Een bedrijf met ervaring

Al snel had ik een bedrijf gevonden die veel met spuitgieten te werk ging. Dus heb ik contact met hen opgenomen en kon meteen de volgende dag terecht voor een gesprek. Tijdens het gesprek vertelde ik hen mijn ideeën die ik had voor een product en ze waren erg enthousiast om mij te helpen. Maar ze vertelde wel dat er wat meer moest gebeuren. Er moest een professionele blauwdruk gemaakt worden en beter ontwikkeld. Gelukkig wilden zij mij daarin helpen en konden we dit samen doen. Na ongeveer een maand was het product eindelijk zo ver ontwikkeld dat hij naar de productie kon om echt te laten produceren. Maar er waren veel problemen met de proefproductie. Bij een machine ging alles fout en dat moesten ze opnieuw instellen. Na een week was dit eindelijk gemaakt en konden we hiermee verder.

Het uiteindelijke eindresultaat

Drie weken later en het product was eindelijk gerealiseerd. Het was nu officieel een fysiek product geworden. Deze zag er nog beter uit dan dat ik mij kan voorstellen. Alles klopte eraan en het was kindvriendelijk, precies zoals ik het wilden. Het product is een gat in de markt en het had er niet beter uit kunnen zien dan dat het nu is. Ik doe zeker vaker zaken met HSV TMP.

Contact

Wilt u meer weten over HSV TMP en de diensten die zij voor u kunnen regelen? Bekijk dan de website voor meer informatie hierover. U vindt daar ook alle contactgegevens om hun eventueel te bereiken voor vragen of meerdere informatie die niet op de website staat.