Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

Dozen

Voor de inkoop van dozen gaan wij tegenwoordig naar een andere leverancier. We hebben een winkel die zich specialiseert in verlichting voor in en om het huis. Ook voor bedrijven en instellingen voeren wij op projectbasis opdrachten uit. De zaken gaan uitstekend. We zien dat steeds meer mensen willen overstappen op led verlichting. Dat is natuurlijk logisch want het is stukken goedkoper en daarbij ook beter voor het milieu. We merken dat steeds meer mensen de behoefte hebben om verlichting online te kopen. We hebben daarom ook al weer enkele jaren een mooie website met een goed functionerende webwinkel. We merken dat logistiek een steeds grotere rol speelt in onze bedrijfs vervoering. Vooral het verpakken en het verzenden van de goederen zijn van belang. De dozen die wij nodig hebben hiervoor, zijn van de meest uiteenlopende formaten. We merkten dat we hiermee de nodige ruimte aan het verspillen waren. We zagen dat we vaak niet konden beschikken over het gewenste formaat dozen. Zo krijg je al snel te maken met bestellingen die in veel te grote dozen worden verpakt. Zo verspil je ruimte, en tegelijkertijd ook geld. Daarom zijn we eens gaan kijken of er leveranciers zijn, die kunnen voldoen aan onze vraag.Via het internet kom je al gauw terecht bij De Dozenhal.

Dozen in alle soorten en maten

De Dozenhal heeft dozen in werkelijk alle soorten en maten. Dat was precies waar wij naar op zoek waren. Elke 2 dagen worden de online bestellingen geïnventariseerd. Op basis daarvan bestel ik een partij dozen, die perfect geschikt is. De dozen bestel ik online. Een dag later worden ze netjes afgeleverd. Online kan je de beschikbaarheid van de dozen bekijken. De Dozenhal heeft vrijwel altijd elke maat op voorraad. Dit heeft ons al een hoop geld bespaard. Doordat we nu alles op maat verpakken, kunnen we meer dozen kwijt in onze bestelbus.

Logo

De dozen laten we momenteel ook voorzien van ons logo door de kartonnen doos te bedrukken. Dat staat professioneel, en we zijn herkenbaar. Het logo wordt door De Dozenhal aangebracht. Bij het terugbrengen van kosten denk je misschien niet direct aan dozen. Echter hebben de dozen op maat ons veel goeds gebracht op dat gebied.