Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

Doelbewust Online Marketing

Doelbewust online marketing heeft voor ons bedrijf een wezenlijk verschil kunnen maken. Ons bedrijf dat zilveren sieraden verkoopt, zag de afgelopen jaren de omzet gestaag afnemen. We zagen zelfs het voortbestaan van het bedrijf gevaar lopen. Enkele concurrerende bedrijven hebben zelfs de deuren moeten sluiten in de afgelopen jaren. Andere concurrerende bedrijven leken ons echter voorbij te streven. Het succes van deze bedrijven had bij nader inzien te maken met hun online marketing. Online marketing was voor ons bedrijf lange tijd een ondergeschoven kindje. Dat is een grove onderschatting gebleken. Ook in onze branche is het hebben van een mooie website met de daarbij behorende webshop pure noodzaak gebleken. Doelbewust online marketing is daarbij een ideale partner voor ons. Doelbewust online marketing heeft ervoor gezorgd dat wij een prachtige website hebben met een uitstekend functionerende webshop. De website wordt ook gemakkelijk gevonden door mogelijke klanten en is overzichtelijk van aard. Op het gebied van sieraden willen klanten de mogelijkheid hebben om artikelen te retourneren wanneer het bestelde niet geheel naar wens is. Klanten willen ook dat we goed bereikbaar via telefoon of email. De website die Doelbewust online marketing heeft gemaakt voorziet hierin in alle opzichten.

Meer klanten dankzij Doelbewust Online Marketing

Waar het voortbestaan van ons bedrijf in gevaar kwam, hebben wij nu meer klanten dankzij Doelbewust Online Marketing uit Veenendaal. We hebben zelfs geconstateerd dat momenteel het grootste gedeelte van onze omzet voortvloeit uit online verkopen. We denken er zelfs aan om op den duur de deuren van onze winkels te sluiten, en ons volledig toe te leggen op online verkoop. Sommige bedrijven zijn te laat geweest in hun besef dat online marketing essentieel is geworden in het hedendaagse ondernemen. Doelbewust Online Marketing is hierin een ideale partner gebleken. We hebben dan ook aantoonbaar meer klanten dankzij Doelbewust Online Marketing.

Zoekresultaat

Dankzij Doelbewust Online Marketing uit Veenendaal verschijnt onze website nu ook op de eerste pagina bij de zoekresultaten in Google. Wij hebben nooit stilgestaan bij het belang hiervan. Echter is het zo, dat een website die niet op de eerste pagina verschijnt bij de zoekresultaten, vele malen minder wordt bezocht. Ben je ook benieuwd wat Doelbewust Online Marketing uit Veenendaal voor een bedrijf kan betekenen, aarzel dan niet en neem contact op.