Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

Dit moet je weten over een Rittal serverkast

Als de servers binnen jouw onderneming het begeven, dan kunnen de werkzaamheden niet meer uitgevoerd worden. Een groot probleem voor elk bedrijf, want hoe moet je anders mailen met je klanten, facturen sturen of in sommige gevallen zelfs het werk uitvoeren? Om dit te voorkomen is het belangrijk om je servers optimaal te beschermen. Dit kan alleen met een serverkast van topkwaliteit. In deze blog vertellen we je er meer over.

Voordelen Rittal serverkasten

Als je op zoek gaat naar een serverkast dan zijn er diverse merken waar je uit kunt kiezen. We snappen het wanneer je geen keuze kan maken, dus daarom helpen we je graag een handje. Rittal serverkasten hebben een beschermklasse van IP55. Dit houdt in dat de serverkast is beschermd tegen het binnendringen van stof en water. Tevens is het belangrijk om te weten dat je een keuze kunt maken tussen een staande serverkast en een wandkast. In een staande serverkast kunnen meer en zwaardere apparaten worden geplaatst dan in een wandkast. Wandkasten zijn een stuk compacter en nemen minder ruimte in. Deze kasten zijn eerder geschikt voor het plaatsen van minder en lichtere apparatuur.

Waar een Rittal serverkast kopen?

Wil je ook een Rittal serverkast kopen? Wij helpen je daarom graag een handje, zodat je niet veel tijd hoeft te verspillen aan het vinden van een geschikte serverkast. Wij raden je aan om een kijkje te nemen bij Serverkast24.nl. Dit bedrijf is de specialist in het aanbieden van serverkasten van het merk Rittal.

Accessoires

Naast dat je Rittal serverkasten kunt kopen, kun je bij Serverkast24.nl ook terecht voor jouw diverse accessoires voor jouw serverkast, zoals zijwanden, bodemplaten, ventilatoreenheden en legborden. Via de website bestel je eenvoudig en snel alles wat je nodig hebtt. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een serverkast kopen? Neem dan contact op met de specialisten van dit bedrijf en je wordt verder geholpen.

http://www.serverkast24.nl/