Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

De meest voorkomende problemen aan smartphones

Je staat er niet altijd bij stil, maar een jaar of 20 geleden had nog bijna niemand een mobiele telefoon. Als je jouw vriendjes wilde bellen, pakte je de huistelefoon en keek je in het handgeschreven telefoonboekje of de klassenlijst voor het huisnummer. Tegenwoordig is dit lang niet meer het geval. In de loop der jaren is de mobiele telefoon gemeengoed geworden en anno 2018 heeft bijna iedereen in Nederland een smartphone. Deze smartphones zijn complexe apparaten, die natuurlijk wel een flink centje kosten. Het is dan ook zonde als deze kapot gaan en je een nieuwe moet kopen. GSM Paradise vindt dit ook zeer zonde, waardoor wij een goedkope reparatieservice van smartphones bieden.

Reparatie van diverse smartphones

GSM Paradise wil dat iedereen tegen een relatief laag tarief zijn of haar smartphone moet kunnen laten repareren. Behalve bekende merken als Apple en Samsung kun je bij ons ook terecht voor de reparatie van de mindere goden. Denk hierbij aan de reparatie van Sony, Huawei, HTC, Blackberry, Motorola, LG en andere smartphones.

In de meeste gevallen zal je problemen hebben aan het scherm, de behuizing of de accu, óf heb je te maken met waterschade. GSM Paradise zal de reparatie van uw smartphone op vakkundige wijze uitvoeren. Bovendien zullen wij waar nodig de onderdelen vervangen.

‘Beter voorkomen dan genezen’

Alhoewel de reparatie van jouw smartphone een stuk goedkoper is dan het kopen van een nieuwe, kost het toch een paar tientjes. Noodzakelijk goed, maar wij scharen ons liever achter het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’. Wil je dan ook voorkomen dat jouw Sony, Huawei, HTC of ander model kapot gaat, kies dan voor een betrouwbaar telefoonhoesje. Ook hierin kan GSM Paradise jou bijstaan. Bekijk de mogelijkheden!

 

https://www.gsm-paradise.nl/