Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

De grootformaat scanner van Repromat heeft mij gered!

Ik werk veel met grootformaat scanner in mijn branche. Mijn werk bevindt zich in het grafische en design veld, dus ik moet vaak grote dingen uitprinten of laten inscannen. Helaas moet ik altijd ergens anders scanners gebruiken en dit kan erg onhandig zijn voor mijn werk. Het kost mij meer tijd om bij iemand anders iets in te scannen dan het maken van het document zelf. Gelukkig kregen we gauw een prachtige oplossing.

Op zoek naar een grootformaat scanner

In een werkoverleg met de werknemers van het bedrijf hadden we het over een nieuwe grootformaat scanner. Iedereen was het ermee eens dat we eindelijk zelf een scanner moesten gaan aanschaffen bij een bedrijf. Dit scheelt ons meer tijd en moeite omdat we elke keer ergens anders heen moesten om iets te laten scannen of printen. Iemand vroeg wie er research wilde doen om op zoek te gaan naar een goede grootformaat scanner. Ik was de enige die mijn hand op stak, dus het was besloten dat ik op zoek zou gaan. Ik ben begonnen met bedrijven vragen waar zij hun scanners vandaan hadden. De meerderheid van de bedrijven die zij het bedrijf Repromat. Ik had zelf nog nooit van het bedrijf gehoord. Dus ik ging op het internet kijken voor meer informatie.

Repromat

Op de website van Repromat kwam ik veel informatie tegen over het bedrijf zelf en de diensten/producten die ze aanbieden. Ik nam een kijkje tussen de grootformaat scanners en ik kwam de beste tegen die ik kon vinden! Ik liet het aan mijn baas zien en die keurde deze goed en ik mocht contact opzoeken met het bedrijf. Al snel had ik met iemand contact en gingen wij de scanner regelen

Het product

Na een paar dagen wachten kwam er een busje met een paar medewerkers van Repromat onze nieuwe scanner brengen. Ze brachten deze netjes binnen en installeerde deze ook zelf aan voor ons. Daarna moesten we iedereen bij elkaar roepen, omdat we instructies zouden krijgen van de medewerkers. Ik heb nog nooit zo geweldige service gehad bij een bedrijf. Daarom raad ik Repromat zeker aan!