Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

De besturingssystemen van Windows

Als je van plan bent om een ander besturingssysteem te gaan gebruiken dan kan je hiervoor een licentie aanschaffen. Wanneer je momenteel nog gebruik maakt van een verouderd besturingssysteem dan kan het tijd zijn voor een upgrade. Dit hoeft natuurlijk niet maar het kan een stuk prettiger werken.

Windows besturingssystemen

In de meeste gevallen maak je gebruik van Windows als besturingssysteem. De kans is aanwezig dat je momenteel nog gebruik maakt van Windows 7. Wanneer je wilt upgraden naar bijvoorbeeld Windows 10, dan kan je gemakkelijk een windows 10 licentie aanschaffen. Hiermee maak je een stap naar de nieuwste versie. Naast dat deze versie beter beveiligd is en beschikt over updates zijn er ook andere functies beschikbaar. Voor sommige mensen kan dit een reden zijn om over te stappen. Andere willen juist gebruik blijven maken van de huidige versie aangezien ze deze goed kennen. Het is echt persoonlijk wat je fijner vindt werken, wat voor de een prettig werk kan voor de ander juist helemaal niet werken. Het is dan ook goed, wanneer je hier de mogelijkheid voor hebt om een andere versie uit te proberen en zo het gebruik hiervan te ervaren. Als je dit niet doet en er blind voor gaat dan kan het weleens zijn dat je dit uiteindelijk gaat tegenvallen en dat is natuurlijk zonde.

Lees je goed in

Als je twijfelt of je moet overstappen dan is het altijd goed om je van tevoren goed in te lezen. Hierdoor weet je welke functies er nieuw zijn en welke mogelijkheden je hiermee hebt. Naast dat dit prettig is om te weten kan het ook doorslaggevend zijn bij het maken van je keuze. Ook weet je hierdoor welke functies wellicht verdwijnen of veranderen. Mocht je bijvoorbeeld altijd gebruik maken van een specifieke functie en verdwijnt deze? Dan kan je de keuze maken om toch niet over te stappen.

https://softwarelicense4u.com/nl/