Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

Bestanden versturen met FileCap

Grote bestanden delen met je collega’s is soms lastiger dan je zou willen. Er zijn veel punten waar je rekening mee moet houden. Zo moet het versturen en ontvangen van bestanden veilig gaan, zonder risico’s te lopen. Zeker met de vrij nieuwe privacyregelgeving is het ontzettend belangrijk dat je veilig te werk gaat. Maar dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Wil je graag makkelijk, snel en veilig bestanden versturen? Dan kan FileCap misschien wel iets voor je betekenen. Deze transfer service helpt je bij het veilig versturen en ontvangen van grote bestanden. Zie het als een alternatief van WeTransfer, maar dan nog sneller, eenvoudiger en 100% betrouwbaar.

Alle voordelen op een rij  

Om er zeker van te zijn dat het versturen van de bestanden op een veilige en betrouwbare manier gebeurt maakt FileCap gebruik van two-factor authenticatie via de SMS. Daarnaast is FileCap geïntegreerd met Outlook en verschillende andere apps. Hierdoor kun je met enkele klikken al een bestand verzenden naar bijvoorbeeld je collega’s. Al veel tevreden gebruikers gingen u voor. Probeer vrijblijvend een demo en ervaar zelf hoe handig FileCap in gebruik is. Bewaar het overzicht en verlies geen onnodige tijd aan het verzenden van bestanden via andere transfer mogelijkheden.

Waarom kiezen voor FileCap

Via www.filecap.com/nl sla je al je bestanden op in een goed beveiligde cloud waar al je collega’s makkelijk en snel bij kunnen. De op huisstijl gepersonaliseerde gebruiksomgeving is overzichtelijk en vriendelijk in gebruik. De hoge kwaliteit vind je terug in één complete oplossing voor één prijs. Geen addertjes onder het gras: je weet precies waar je aan toe bent. Met de basislicentie profiteer je van installatie- en implementatieadvies van specialisten en heb je altijd het voordeel van de hulp van systeembeheerders. Daarnaast zijn er geen extra kosten voor updates en API’s.