Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

Altijd bereikbaar met NuCall

Met de service van NuCall bent u voortaan altijd en overal bereikbaar. Door uw communicatie-omgeving in onze handen te leggen, kunt u zich bezighouden met uw eigen werk en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw bereikbaarheid. Wij snappen dat bereikbaarheid belangrijk is voor uw bedrijf en daarom zorgen wij ervoor dat uw communicatie-omgeving altijd en overal up-to-date is.

De missie van NuCall

De missie van NuCall is om iedere organisatie op haar eigen herkenbare manier te laten communiceren. U kunt hierbij zelf kiezen hoe het eerste contact met uw bedrijf kan worden gelegd. Wilt u bijvoorbeeld dat telefoontjes eerst langs de receptioniste gaan? Of heeft u liever een keuzemenu of welkomstboodschap? Het is bij ons allemaal mogelijk. Daarnaast kijken wij naar uw wensen op het gebied van wachttijden, manier van doorverbinden, wachtrijen, voicemails en meer. Al deze zaken zijn bepalend voor de uitstraling van uw organisatie. Wij denken dan ook graag met u mee over de beste oplossingen. Wij geloven dat uw bereikbaarheid allesbepalend is voor uw organisatie en daarom doen wij ons best om deze vanzelfsprekend te maken. Zo heeft u de perfecte communicatie binnen uw organisatie. 

Innovatief

Bij NuCall zorgen wij voor innovatieve oplossingen om altijd en overal bereikbaar te zijn zoals u dat wilt – thuis, onderweg en op kantoor. Wij houden hiervoor de nieuwste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Elke dag, de hele dag houden wij uw bereikbaarheid in de gaten en zorgen wij ervoor dat u onbezorgd en probleemloos gebruik kunt maken van uw communicatie-omgeving. Wij leveren toekomstgerichte bedrijfstelecommunicatie voor vaste- en mobiele communicatie, vast-mobiel-integratie en internetverbindingen. Dit doen wij op een veilige, betrouwbare en betaalbare manier. 

Onze werkwijze

Wanneer u met ons in zee gaat, kijken wij eerst op welke manier uw bedrijf wilt communiceren. Vervolgens gaan wij met uw wensen aan de slag en doen wij een voorstel om aan uw wensen te voldoen. Hierna begint voor ons het echte werk. Samen maken wij een planning en uw vaste projectmanager begeleidt het traject tot de oplevering. Na een week hebben wij contact om te kijken of er nog wijzigingen in uw centrale nodig zijn en horen wij of alles naar wens werkt. Dat is de service van NuCall.