De iPhone SE is een populaire en krachtige 4-inch iPhone. Het geliefde en vertrouwde design van de iPhone 5S is vrijwel overgenomen door de SE. Inhoudelijk verschilt het toestel wel enorm van de 5S. De iPhone SE refurbished  is qua prestaties gelijkwaardig aan de iPhone 6S. In dit artikel lees je alles over de eigenschappen van deze iPhone.

iPhone SE: uitvoeringen en kleuren

De iPhone SE is net als de 5S verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en goud. Wat nieuw is aan de iPhone SE is dat deze ook verkrijgbaar is in de kleur roségoud. Voorheen was de kleur roségoud alleen verkrijgbaar bij de iPhone 6S (Plus). Bij Forza Refurbished is een refurbished iPhone SE leverbaar met 16GB of 64GB aan werkgeheugen.

Opslag formaten bij de iPhone SE

De iPhone SE is leverbaar met verschillende formaten van opslag. Bij Forza Refurbished kun je kiezen uit een 16GB of 64GB. Maak je veel en intensief gebruik van je iPhone SE? Dan kun je waarschijnlijk beter voor een iPhone SE 64GB gaan met 64GB aan opslag. Maak je minder intensief gebruik van je SE en heb je niet de behoefte om alles lokaal op te slaan? Dan volstaat de iPhone SE met 16GB ook prima.  

iPhone SE met retina-display

De iPhone SE beschikt net als de 6S over een prachtig retina-display. Ondanks dat de iPhone SE een kleiner schermformaat heeft in vergelijking met de 6S, namelijk 4-inch, zul je hierdoor geen minder scherpe ervaring beleven. Het retina-display van de iPhone SE zorgt ervoor dat de refurbished iPhone een haarscherp beeld heeft. Hierdoor kun je optimaal genieten van je films of van bijvoorbeeld de mooiste herinneringen die je hebt vastgelegd met de camera.

Conclusie

In principe zouden we kunnen stellen dat de iPhone SE een volledig opnieuw uitgedachte iPhone 5S is. Echter is de SE vele malen krachtiger dankzij de verbeterde A9-chip met 64-bits architectuur. Daarnaast beschikt de iPhone SE ook over een prachtig retina-display met een resolutie van 1136 x 640 pixels. Wil je niet de hoofdprijs betalen voor een nieuwe SE? Ga dan voor een refurbished iPhone SE van Forza Refurbished.

https://www.forza-refurbished.nl/apple-iphone/se/