Whose phone is this
Image default
Computers / Data Communications

Een dure animatiestudio? Ga toch weg!

Een dure animatiestudio? Ga toch weg!

Wanneer je een animatievideo wilt laten maken moet je kiezen. Kies je voor een 2D of 3D animatie? Of kies je toch een whiteboard animation, waar je een hand de illustraties gaande het verhaal ziet tekenen? Maar er is nog een belangrijke keuze. Namelijk de keuze welke animatiestudio het filmpje gaat maken.

 Je kunt het zelf doen. Je kijkt een paar Youtube filmpjes, downloadt wat software en gaat in de avonduren knutselen. Maar het eindresultaat is -op zijn best- redelijk. En laten we wel wezen, je kunt je vrije tijd wel beter besteden. Bijvoorbeeld aan quality time met je partner en kinderen.

 Je kunt het laten maken van je animatie video net zo goed uitbesteden bij een animatiestudio.  Als je die (makkelijke) keuze eenmaal hebt gemaakt is de vraag: aan wie.

 Een zoektocht online levert zo tientallen animatie studios op. Sommige beloven voor een paar knaken een mooi filmpje.

 En inderdaad, het ziet er gelikt uit. Zolang je tenminste niet doorhebt dat ze gebruik maken van standaard elementen, waardoor jouw animatie video als twee druppels water kan lijken op dat van je concurrent. 

 Of je kiest voor originelere animatie, maar voor de laagste prijs. Dan kom je al snel uit een virtual assistant of animatiestudio uit India of Pakistan.

 Toegegeven, soms zitten er technisch heel vakkundige mensen tussen. Maar ja, hoe weet je wie nu goed in zijn vak is en wie niet? Bovendien zit die persoon erg ver weg. In kilometers, maar ook cultureel. Daardoor is het maar de vraag of de uiteindelijke animatie wel het gevoel uitdraagt wat je wilt. Oh, en probeer maar eens een goede vertelstem te vinden.

 Nee, dat wordt hem ook niet.

 

Ga voor kwaliteit

Bij animaties laten maken blijkt goedkoop toch vaak duurkoop. Het filmpje past niet bij je bedrijf of doelgroep. Of er is iets anders mee. Met als gevolg dat je investering zich niet helemaal terugverdient. 

Beter kies je voor een animatiestudio waar de gepassioneerde techneuten van het animatoren team intensief samenwerken met deskundige communicatie specialisten en waar je als klant nog iets in de melk te brokkelen hebt. 

Een animatie studio waar je voor een verrassend voordelig bedrag écht maatwerk krijgt. Een animatie studio waar ze staan voor een persoonlijke aanpak. Die animatie studio is Donker Media uit Eindhoven. Je kunt Donker Media mailen, of bellen via 040-744 02 52. Dan maken we gelijk een afspraak voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek. Tot snel!

Related Posts

Een webcam cover bedrukken? Kan dat?!

Trends binnen VoIp bellen

admin

Dozen